Robinhood se $ 1 miljoen-promosie tot 7 Mei 2020

Soos Biggie gesê het: "Moenie hulle agtervolg nie ... vervang dit." Ek sal nie sê in watter crypto ek wins gemaak het nie, maar ek het iets gedoen wat ek weet verkeerd was en dit het my ongeveer 500 eenhede gekos. Ek sal nie die crypto wat ek verhandel het, noem nie, want ek wil nie 'n aanbeveling impliseer nie. Ek sal nooit vir u sê wat u moet koop of verkoop nie.


U moet beide vrees en hebsug verban as u 'n suksesvolle handelaar of belegger wil wees. Dit is die rede waarom die meeste mense misluk. U het harde reëls nodig vir wanneer u 'n handel gaan betree, en u kan nie van die reëls afwyk nie, ongeag wat. Klink maklik, nè? Dit is as u nie daaraan dink nie en u nie deur emosie verswelg word nie. Dit is in stryd met wat die meeste van ons geleer is.

Alhoewel u nooit wil hê dat 'n winsgewende handel in 'n verlore handel moet verander nie, moet u regtig nadink oor wat u wil hê, wat u benodig en waarheen u op pad is. Alle vrae waaroor u moet dink en werk. 'N Handelaar kan graag 200 dollar per dag verdien ... 'n ander wil binne 30 jaar $ 400 000 hê. Wees eerlik met jouself.


Dit gesê, ek wil oor my fout praat. Ek het wel die aandele verkoop ... nou dat ek dit onthou. Ek het met $ 50 ingekom en wins op $ 350 geneem ... dit was ********. Dit was my kleinste rekening op Binance.us, ek het die meeste aandele teruggekoop, en oor die algemeen het ek nog ongeveer 400-500 persent voorgelê en sal ek hiervandaan HODL. My fout was dat ek gehaas het om weer in te kom toe ek bouyance sien. Groot fout, dit het gedaal. Ek moes gewag het tot miskien die 20-bewegende gemiddelde van die 200 bewegende gemiddelde. Oscar Valdez (tegniek ek dink dit is sy naam) ... maar dit is my styl, daar is miljoene verskillende style.


As ek met my rasionele denke gedink het en nie bang was nie, sou ek gewag het totdat dit tot 200 MA gewen het en weer teruggekeer het. Maar niks verloop regtig soos beplan nie. Wat is 'n paar maniere om nie deur die mark rond te ruk of dit te jaag nie? Eenvoudig.


Gemiddelde dollarkoste. Ek het **** ingekom. 06 sent. Dit was my gemiddelde prys. Ek het teen ongeveer .37 sent verkoop ... maar ek het emosioneel geraak en FOMO (vrees om mis te loop het posgevat ... sleg) en ek het weer ingespring. As ek gewag het totdat dit 20 is, sou my gemiddelde koste laer gewees het. Ja, ek is nog voor .... maar op 'n hoër vlak. Plus, as u binne 'n jaar verkoop, word u met 'n hoër belastingkoers getref (moenie my daaroor aanhaal nie, kyk na die kripto-belastingreëls) .... Ek wou 'n eis vir 'n jaar instel. Dit is die manier om daaraan te dink deur 'n eis in te stel.


Persoonlik glo ek dat 'n mens moet belê en daarvan moet vergeet, tensy dit met 'n astronomiese bedrag styg .... dan geld jy natuurlik. En vergeet daarvan. Moenie terugkom nie .... gaan aan.

U koop dus om .30. Dit is u gemiddelde, dit daal af tot .10, u voeg by u posisie, u gemiddelde prys wat u betaal, is .20 .... sien, so verloor u nie u kak as dit voliti word nie; le. Beskou dit as 'n winskopie-inkopies. As dit die 200 of die 20 ema bons, beplan ek om 'n bietjie by te voeg. 'N Bietjie hier 'n bietjie daar ... in naam speel infrastruktuur. Dit is nie so ernstig nie. Net vyf aandele hier en daar .... voeg by u posisies asof dit 'n spaarvarkie is ... kyk nie daarna nie ... gaan aan, neem 'n bietjie wins as u wil .. ..dit sal more daar wees. Soos altyd, oefen en raadpleeg 'n beleggingsdeskundige voordat u u geld waag. Dit is slegs vir vermaak en / of opvoedkundige doeleindes. Ek hoop hierdie help. O, sluit aan by Robinhood via my webwerf. Hulle het 'n promosie van $ 1 miljoen aan die gang, so sluit aan en verwys u vriende.


Of nog beter, sluit aan deur op die onderstaande skakel te klik:

Ja, dit is 'n kommersiële skakel en ek sal finansieel vergoed word as u by Robinhood aansluit of enige van die geaffilieerde skakels op my webwerf gebruik.

0 views0 comments

Recommended Crypto Services

webull_edited.png

Don't miss your chance of claiming free stocks! Simple trading. Join Now.

Simplest way to send and receive money. Now buy stock and Bitcoin...also you can send and receive BTC. Join Now.

robinhood_edited.png

Robinhood perhaps the fastest, easiest and cheapest way (free) to by Cryptos. Join for 2 Free stocks. Join Now.

binance_edited_edited.png

Lots of pairs, easy in and out of pairs. Join Now.

coinbase_edited_edited.jpg

An industry leader, the interface couldn't be simpler, but only major cryptos. Join Now.

kraken_edited_edited.jpg

Commission fees are high, and the swapping, buying and selling of cryptos is way clumbsy, (Puts the krak in Kraken) But you can get in and out and set Take Profit and S/L levels easily. Join Now.

phtemex1_edited.jpg

Professional Level Crypto trading with high leverage, Complex platform. So you can lose your money quickly or make a lot if you learn the platform and are a pro trader. If not a pro, stand back.

Sponsor or Shop Brego.com

kisspng-walmart-logo-advertising-coupon-

Bitcoin

Ethereum